Arimpex

Servicii

Servicii de curățenie

Curățenie birou

Curățenie generală

De obicei, din lipsă de timp, unele locuri mai greu accesibile rămân neatinse. Acest lucru duce la o acumulare de praf, acarieni și alți dăunători. De aceea, curățenia generală este obligatorie la locul de muncă, pentru a asigura un mediu plăcut și sigur de desfășurare al activității.
Curățenie spital

Curățenie de întreținere

Mediul de lucru este foarte important pentru productivitatea angajaților. Un loc de muncă ordonat și curat denotă profesionalism și respect față de oamenii din organizație. Pentru a vă putea desfășura activitatea nestingheriți, Arimpex vă oferă servicii recurente de curățenie, la o frecvență stabilită în funcție de nevoile dvs.
Curățenie după constructor

Curățenie după constructor

Curățenia după constructor presupune atenție specială și este cea mai amplă acțiune din domeniul serviciilor de curățenie. Pentru a scăpa de praful și substanțele toxice folosite în timpul șantierului sunt necesare folosirea unor substanțe speciale și a unor echipamente profesionale.
Mașini de spălat

Servicii de curățătorie și spălătorie

Aceste servicii se adresează atât persoanelor juridice, cât și celor fizice. Fie că este vorba de un volum mare de textile sau nu, putem să vă oferim servicii personalizate în funcție de volum. În funcție de tipul lor, textilele primesc un tratament diferit, asigurându-se astfel o întreținere corectă pentru a mări durata lor de viață.

Spălătorie auto

Spălătoria Arimpex se află în Timișoara, pe strada Liviu Rebreanu, colț cu Drubeta. Aici, mașina dvs., va primi o cosmetizare completă.
În cazul în care dispuneți de o flotă de mașini la afacerea sau instituția din care faceți parte, vă putem oferi și servicii personalizate și recurente.
Înmânare chei mașină
Vă puteți lăsa mașina în grija noastră și ea va primi o cosmetizare profesională atât în interior, cât și la exterior.
Flotă mașini
Vă stăm la dispoziție pentru a spăla întreaga flotă de mașini oricând, și dvs. puteți plăti într-o singură tranșă lunară.
Ozonificare interior auto
Cu ajutorul serviciului de ozonificare, veți scăpa de mirosurile neplăcute din interiorul mașinii dvs., de bacterii și viruși.

Ofertă personalizată

Daca ați găsit ceva ce vă interesează și doriți o ofertă personalizată, nu
ezitați să ne contactați!
Scroll to Top